Може да отличиш обявата си по няколко начина

? ТОП обява е първокласна услуга, предоставяна от Алъш-вериш, позволяваща на обявата ви винаги да се показва на първата страница в резултатите от търсенето, в рамките на валидността на услугата, привличайки повече гледания и увеличавайки шансовете ви да продадете артикула си.
? Обновяване е услуга, при която автоматично поставяме вашата обява в горната част на първата страница в рекламен блок, както и в нейната регулаторна категория. Обновява се и датата на създаване с датата на обновяване.

Промо Пакети!

Individual

 

     5+ повече преглеждания

5 дни промо опция ТОП обява

1 ТОП обява

1 Обновявания

 Видео линк

Етикети

Търг

Premium

 

     15+ повече преглеждания

10 дни промо опция ТОП обява

2 ТОП обяви

10 Обновявания

Видео линк

Етикети

Търг

Bisness

 

     30+ повече преглеждания

30  дни промо опция ТОП обява

5 ТОП обяви

30 Обновявания

Видео линк

Етикети

Търг

Има много фактори, които могат да повлияят на продажбата на даден артикул, ето някои насоки които може да използвате за да получите повече продажби:

Виж как работят промо опциите.

ТОП обява

 

ТОП обявите имат същия външен вид и усещане като обикновените обяви с допълнителното предимство да заемат първата страница от резултатите от търсенето и нейната ргулаторна  категория, привличайки повече гледания и увеличавайки шансовете ви да продадете артикула си.

ТОП обявите се показват най-отгоре в промо секцията за определено време (5 дни при пакет за промотиране Individual, 10 дни при Premium и 30 дни при Bisness)

Обновяване на обяви

 

Обновяване на обяви е услуга, при която автоматично премествате вашата обява в горната част на първата страница, както и в нейната регулаторна категория. Датата на създаване се актуализира с датата на обновяване.

(5 дни при пакет за промотиране Individual, 10 дни при Premium и 30 дни при Bisness)

Видео връзка

 

Купувайте, продавайте! Избройте своите артикули/продукти/бизнес с видео, а не само със снимки. На нашия уебсайт можете да публикувате безплатно обяви отвсякъде и да намирате клиенти за вашите продукти. Обяви могат да бъдат публикувани с видео презентация.

( 10 дни при Premium и 30 дни при Bisness)

Етикети

 

Етикетите са ефективен начин, за достикане до повече хора, те се появяват под всяка обява без значение от категорията, така получавате по голяма експозиция. Етикетите имат връзки към категории с обяви и с конкретни обяви. Въвеждайте ключови думи по ваш избор.

( 10 дни при Premium и 30 дни при Bisness)

Търг

 

Увеличете максимално цената на на артикулите си с помоща на промо опция на търг. Опцията за наддаване на Алъш-вериш ви помагат да получите измеримо високи резултати, които ви интересуват, като например увеличаване на общите продажби, получаване на повече клиенти или увеличаване на цената на артикула.

( 10 дни при Premium и 30 дни при Bisness)


Свали приложението на Алъш-вериш за твоя смартфон

Качвайте любимите си обяви без усилие.

 
Top