Помощ и често задавани въпроси!

  • За да популяризирате обява първо трябва да отидете до публикуваните от вас обяви. Списъкът с наличните промоции е: Oбновяване - автоматично премествате вашата обява в горната част на първата страница, както и в нейната регулаторна категория(Датата на създаване се актуализира с датата на обновяване.) ТОП обява - преместете вашата обява в първите позиции в списъка, както и в нейната редовна позиция в списъка) Видео връзка - Можете да поставите видео линк към обява, подобрява представянето и увеличава шансовете ви за продажба на артикул. Етикет - етикети са най-интересната опция от популяризирането на обяви, Показва се под описанието на всички обяви и дава линк към обявата с конкретни ключови думи. С опцията етикет разпръсквате линкове навсякъде под обявите в дадена категория, по този начин обявата получава големи шансове да буде видяна което води до продажба. Търг - опцията за наддаване на Алъш-вериш ви помага да получите високи резултати, които ви интересуват, като например увеличаване на продажбите, получаване на повече клиенти или увеличаване на цената на артикула. След като изберете тип и период на промоция, можете да продължите към екрана за плащане. След като плащането бъде изчистено, вашата промоция ще бъде активна. Промоцията започва от момента, в който плащането е изчистено, а не от момента, в който е заявена промоцията.

  • Можете да публикувате безплатна обява по всяко време, като просто щракнете върху връзката „Публикуване“ в горната част на която и да е страница. Това ще ви преведе през нашия прост процес на публикуване, при който ще можете да изберете категория и местоположение за вашата обява, да предоставите заглавие и описание, да изберете дата на валидност и да качите до 5 снимки. Можете също да кликнете тук, за да публикувате обява сега.

  • Алъш-вериш ви предлага 4 различни типа обяви, които можете да изберете по време на публикуване или повторно публикуване на обяви. Възможно е да променяте категорията на обява, докато е на живо. Наличните видове са: Купува, Продава, Разменя, Търг

  • За да участвате във всеки търг, първо трябва да регистрирате акаунт. След като имате акаунт, посетете всяка обява и под нея ще забележите полето за наддаване. След като търгът приключи и ако сте го спечелили, ще получите имейл за потвърждение.

  • За да получите телефонен номер на продавача, отидете на страницата на неговия профил или на някоя от неговите обяви и ще забележите блок с телефонен номер. Ако искате да започнете разговор с продавача, първо създайте акаунт. След като създадете своя акаунт, отидете на някоя от неговите обяви и ще забележите бутон за изпращане на съобщение. Списъкът с вашите съобщения е достъпен във вашия профил. Там имате система за съобщения, където ще можете да продължите разговорите.

  • Ако сте намерили някаква обява, която ви интересува и искате по-късно или да се свържете с продавача, можете да я маркирате като любима и тя ще бъде запазена в списъка с любимите ви обяви, до който имате достъп от таблото за управление на вашия профил.

  • Ако смятате, че някоя обява нарушава правила, можете да докладвате за нея директно от рекламната страница, като щракнете върху бутона Докладвай и напишете подробна причина. Обявата ще остане активна, докато администраторът не я провери.

Ако по-долу не получите отговор на вашия въпрос, моля свържете се с нас.

ЧЗВ

Top