Последни обяви

Как да получа повече продажбии на моята обява?

– Можете да използвате една от нашите платени услуги:

Услугата – Обновяване
Сега можете да обновите отново обявата си веднъж на ден (според пакета), като използвате новата платена услуга „Обновяване“, тя ще направи вашата робява в първата от нейната категория веднъж дневно.

ТОП обява в първокласна услуга от Алъш-вериш, която позволява на вашата обява да бъде една от първите десет ТОП обяви в своята категория за 7 дни, в зависимост от избрания промо пакет. Обявата ще се движи из страниците с категории и алтернативно с други ТОП обяви.

Снимки: Направете обявата си по-привлекателна, като добавите снимки към нея. Уверете се, че сте добавили добри, подходящи, ясни и реални снимки на артикула, който продавате.
Описание:  Опитайте се да въведете колкото се може повече информация в описанието на артикула. (т.е.: размер, цвят, размери, откъде сте го взели и защо го продавате.)
 Телефонен номер:  Уверете се, че телефонният ви номер се показва в обявата ви (не е скрит). Повечето потребители предпочитат да се обадят директно на рекламодателя. Ние не споделяме вашата информация за контакт с нашите потребители, така че освен ако не изберете да покажете номера си, те няма да могат да се свържат с вас по телефона.
Top