Как да изтрия акаунта си?

За да изтриете акаунта си, влезте и отидете на страницата контакт. Ще трябва да въведете въведете тема на съобщението както и причина за изтриването на вашият профил. Това ще изтрие за постоянно вашия акаунт и цялата ви информация от нашата система; веднъж изтрит профил  не може да бъде възстановен.